12 лис 2020

Енергоаудит 2019

Енергетичне обстеження (енергоаудит) - обстеження енергетичних об'єктів, з метою виявлення енергетичної ефективності, визначення заходів щодо її підвищення та можливостей їх реалізації. Енергетичне обстеження включає в себе збір документальної інформації, інструментальне обстеження, аналіз інформації та розробку рекомендацій з енергозбереження.

Перший етап розробки енергозберігаючого проекту - проведення на об'єкті енергетичного аудиту / енергетичного обстеження. Енергетичний аудит / енергетичне обстеження дозволяє встановити «діагноз», рекомендувати методи та шляхи поліпшення стану енергоспоживання. Маючи власні прилади, як один з дієвих і ефективних методів «діагностики» ми використовуємо тепловізорного обстеження.

Енергоаудит - це процедура, під час якої проводиться аналіз енергоефективності будівлі і оцінюється ефективність використання паливно-енергетичних ресурсів. У компанії «Адамсон» послуги енергоаудиту (теплонадзора) проводять фахівці, сертифіковані в США і Україні. Їх знання і досвід в поєднанні з програмним забезпеченням та обладнанням допомагають вибрати індивідуальний підхід для досягнення максимального результату в енергозбереженні.

Мета енергоаудиту - виявити, як використовується енергія в будівлі, знайти всі джерела тепловтрат і розробити рішення по їх зменшенню. Дотримання всіх рекомендацій, які вказуються в звіті з енергоаудиту, допоможе зробити проживання більш економним без жодного збитку для комфорту, а також позбутися від факторів, що негативно впливають на безпеку і здоров'я людини.